در خصوص موضوع تحقیق با عنوان :
تعیین رابطه جابجایی زودهنگام مدیران با میزان بهره وری سازمان
تجزیه و تحلیل نموده ام و فایل آن را که صرفاً حاوی نظرات شخصی بنده می باشد برای دانلود قرار می دهم و می توانید از لینک زیر دانلود کنید:
فایل تجزیه و تحلیل موضوع : تعیین رابطه جابجایی زودهنگام مدیران با میزان بهره وری سازمان
دوست عزیز سلام
ممنون از وبلاگ خوب و عالی که داری .
من ورودی بهمن هستم و به شدت از نحوه امتحان درس تحقیق در عملیات . آمار .حقوق . میترسم
و اصلا با درس روش تحقیق هم ارتباط برقرار نکردم و نمیدونم چطور ممکنه امتحان بگیره . براتو امکان داره من را راهنمایی کنید؟
یک اصلاح در خصوص روش گردآوری اطلاعات در این موضوع باید عرض کنم و اون اینکه روش گردآوری اطلاعات میدانی است ولی از نوع مراجعه به بانک اطلاعاتی بورس و پایگاه داده نیروی انسانی این شرکتها.
ولی ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه نیست و فرم است.
با سلام
سپاس از زحمات شما
سلام.ممنون از زحمات شما.چند تا نکته:
1.راجع به تعریف بهره وری،طبق نکات درس مولفه و شاخص از دل تئوریها بیرون میان.درسته که تعریف شما نقل از یک سازماه اما برای انجان تحقیق این محققه که تعیین میکنه از کدوم تئوری استفاده میکنه یا تحقیقش رو با استناد به کدوم تئوری انجام میده پس نتیجه اینکه استناد شما درسته و استناد قبلی راجع به تقسیم بهرهوری به مولفه های اثربخشی و کارایی هم درسته.با سرچ در اینترنت میشه تئوری که بهره وری رو به کارایی و اثربخشی تقسیم میکنه پیدا کرد.
2.من از خانوم دکتر سوال کردم که شما گفتین سازمان اما نه چه سازمانی...فرمودند شما یک سازمان خیالی در نظر بگیرین مثل سازمان x.
توی سوالات و فرضیات هم بنویسین سازمان x.
3.اهداف ویژه و سوالات فرعی رو خوب دراوردین چون سوالات فرعی و اهداف ویژه باید پیرو هم باشن که هستن.
4.چون سازمان رو فرضی در نظر میگیریم اگر تعداد نفرات سازمان فرضی رو تو امتحان ندادن نیاز نیست کار رو سخت کنیم و یک سازمان بزرگ در نظر بگیریم.میشه یک سازمان فرضی با رده های مدیریتی و کارمندی در نظر گرفت و با روش نمونه گیری طبقه ای یا نسبی با توجه به تعداد نفرات هر طبقه از مدیران یا کارکنان نمونه گرفت.
5.من هم مثل شما برای جامعه و نمونه رفتم سراغ آمار و اعداد.چون مثلا ما در ایران برای بهرهوری سازمانی رو داریم به نام سامانه ملی اندازه گیری و تحلیل شاخص های بهره وری.
اما از خانوم دکتر پرسیدم ایشان گفتند این سامانه هم بهره وری رو از دل خود سازمان و نفراتش با روش های خاص و از پیش تعیین شده محاسبه میکنه.پس نفرات جامعه همون مدیران و کارکنان سازمان X میشه مه آمار و ارقام.
6.یک چیز دیگه...متغیر های تعدیل کننده یا مستقل ثانویه در عنوان تحقیق یا اهداف نمیان اما در فرضیات و سوالات میشه بیانشون کرد.و سوالات هم حتما باید با اهداف همخوانی داشته باشن.
از زحمات شما ممنون.
سلام
از اینکه موضوعات را به دقت مورد نقد قرار می دهید متشکرم
سلام
فرضیه سوالات فرعی ١و٢و٣ رو هم لطفا مثال می زنید؟ باتشکر